Anushka Shrama biografi

Anushka Sharma, som kommer från en militärfamilj, tog en U-sväng, när hon först promenerade i backen som modell 2007 och gjorde sin biodebut i Aditya Chopras Rab Ne Bana Di Jodi 2008. Från den tidpunkten har Anushka klippt en namn på sig själv som en autonom underhållare och en smart tillverkare. Under lång sikt har hon medverkat i filmer som Band Baaja Baaraat, PK, Sultan och Jab Harry träffade Sejal, vilket gör henne till en av de bästa underhållarna i Indien. 2015 slog Anushka ihop med sitt syskon Karnesh Sharma och var med och skapade NH10, under vimpeln av hennes skapande organisation, Clean Slate Films. Bortsett från att agera, upprätthåller Sharma också olika orsaker, inklusive “Rätten till utbildning” för barn, frågan om orienteringslönehål och grundläggande rättigheter.

Anushka Shrama biografi

DEBUT & FÖRSTA ÅREN av Anushka Sharma

Anushka Sharma gjorde sin Bollywooddebut som den unika Taani Sahni i Aditya Chopras Rab Ne Bana Di Jodi (2008). Filmen utropades till en hit. Anushka tilldelades två Filmfare Awards i klassificeringen för bästa skådespelerska och bästa kvinnliga debut. 2010 dök Anushka upp i Badmaash Company. Filmen bombarderades i biovärlden.

Anushka Sharmas personliga liv

Anushka Sharma kom till världen den första maj 1988 i Uttar Pradesh. Hennes pappa, överste Ajay Kumar Sharma, är militärtjänsteman och hennes mamma, Ashima Sharma, är en hemmafru. Hennes äldre syskon, Karnesh Sharma, är en filmskapare. Anushka tog examen med specialisering i uttryck från Mount Carmel College, Bangalore. Hon flyttade då till Mumbai och valde sig själv på Elite Model Management. Där träffade hon designmästare som Prasad Bidapa och Wendell Rodricks, som gjorde henne bekant med att visa upp. 2007 gjorde Sharma sin startbana vid Lakme Fashion Week och valdes av Wendell Rodricks till att vara hans sista modell vid vår-sommarkollektionen 2007. Sedan dess har Anushka lobbat för varumärken som Nivea, Whisper, Manyavar, Fiat Palio, Bru Coffee och Pantene. Hon är dessutom en av varumärkesdiplomaterna för den offentliga myndighetens städningsprogram, Swachh Bharat Abhiyan.

För ett tag sedan fanns teorier om att Anushka och cricketspelaren Virat Kohli sågs. Rapporterna var inte obefogade, eftersom de säkrade gänget den elfte december 2017, i en konfidentiell tjänst som hölls i Italien.

Anushka Sharmas personliga liv

Nya projekt av Anushka Sharma

2018 kommer Anushka Sharma att hittas för första gången i skräckshowen Pari av debuterande chefen Prosit Roy. Hon fyller dessutom i som skapare på filmen. Sedan, vid den tidpunkten, finns det Raju Hiranis Sanjay Dutt-biografi, Dutt, med Ranbir Singh som huvudpersonen. Anushka spelar dessutom med Arjun Kapoor och Diljit Dosanjh i Navdeep Singh’s, Kaneda. I Sharat Katariyas Sui Dhaaga: Made in India delar Anushka skärmutrymme med Varun Dhawan. I december Anushka av och vid stjärnor nära Shah Rukh Khan i chief Aanand L. Rai’s, Zero.


Den 11 januari 2021 födde hon en liten flicka som heter Vamika. Efter en betydande försening på tre år kom Anushka Sharma tillbaka till skärmen, som underhållare och skapare, med Chakda ‘Xpress (2022).

GENOMBROTT & UTOM Anushka Sharma

Trots det faktum att Anushka vid den tidpunkten var anmärkningsvärd i branschen efter sin introduktion omvänd Shah Rukh Khan, behövde hon faktiskt visa sitt skådespelarmod. 2011 presenterade Anushka invers den då nybörjaren, Ranveer Singh i Band Baaja Baaraat. Koordinerad av Maneesh Sharma var filmen en hit bland publiken. Anushka och Ranveer samlades igen 2011 för lurendrejerifilmen Ladies versus Ricky Bahl. Filmen blev ännu en hit i hennes yrke. 2012 tog hon på sig en stödjande roll i den Yash Chopra-koordinerade Jab Tak Hai Jaan, nära Shah Rukh Khan och Katrina Kaif. För den här filmen vann Anushka Sharma sitt mest minnesvärda Filmfare-pris för bästa kvinnliga biroll. Därefter dök hon upp i Rajkumar Hiranis sarkastiska science fiction-parodi, PK (2014). PK tjänade 854 crores och är en Indiens bästa filmer genom tiderna.

2015 arrangerade Anushka och hennes syskon Karnesh Sharma skapelseorganisationen Clean Slate Films. Den primära filmen under vimpeln var dramatiseringen av spine chiller, NH10. Anushka presenterade omvänd Neil Bhoopalam i filmen. Gatufilmen, koordinerad av Navdeep Singh, blev en mycket berömd hit. Det året var Anushka och Ranbir Kapoor med i Anurag Kashyaps Bombay Velvet. Det slutade med att det blev en filmindustribomb. I Zoya Akhtars Dil Dhadakne Do (2015) dök Anushka upp som barartist. Filmen blev en betydande hit. Hennes utställningar i NH10 och Dil Dhadakne Do fick hennes Filmfare Award-uppdrag för bästa kvinnliga och bästa kvinnliga biroll, individuellt.

2016 medverkade Anushka i den hjärtliga speldramatiseringen Sultan, omvänd Salman Khan. Filmen är en av de största indiska filmerna någonsin. Sedan projicerades hon nära Ranbir Kapoor i Karan Johars innerliga dramatisering Ae Dil Hai Mushkil, vilket dessutom var en affärsprestation. 2017 skapade Anushka sin efterföljande film, Phillauri. Koordinerad av Anshai Lal, Anushka medverkade dessutom i filmen. Den kom knappt på hur man skulle få tillbaka skapelsekostnaden. Hennes andra leverans 2017 var den uppriktiga showen, Jab Harry Met Sejal, omvänd Shah Rukh Khan. Koordinerad av Imtiaz Ali var filmen en måttlig prestation.

När Anushka Sharma roligt imiterade ett Virat Kohli-fan och lämnade internet i klyftor

När Anushka Sharma roligt imiterade ett Virat Kohli-fan och lämnade internet i klyftor

Anushka Sharma och Virat Kohli är ett av de mest omtalade, beundrade och älskade kändisparen i Indien. De knöt ihop säcken 2017 i Italien i en intim sammankomst. Sedan dess har de levt ett lyckligt liv tillsammans. Både Virat Kohli och Anushka Sharma har varit mycket offentliga om sin kärlek till varandra. De välkomnade sitt första barn Vamika 2021 och är nu en lycklig familj på tre. Anushka slutade nyligen sitt produktionshus Clean Slate Filmz för att fokusera på sin skådespelarkarriär och för att fostra sin lilla dotter.

Tillbaka 2020 imiterade Anushka Sharma roligt ett Virat Kohli-fan. Anushkas imitation av “den där speciella typen av fan” lämnade internet i splittring och gav sina följare ett snabbt skratt mitt i den spända situation som nationen gick igenom.

Covid-19 tog världen med storm och i mars 2020 drabbade det Indien. För att kontrollera den rasande Covid-19-situationen infördes en rikstäckande låsning av regeringen för att bromsa spridningen av viruset. Avstängningen resulterade i att många aktiviteter stoppades och en av dem var cricket. Även om coronaviruset störde många liv, gav det Anushka och Virat tid att knyta an till varandra eftersom de aldrig riktigt fick mycket tid tillsammans på grund av deras fullspäckade scheman och arbetsåtaganden. I en återgångsintervju hade Anushka berättat att under de första 6 månaderna av hennes äktenskap var hon med Virat Kohli bara i 21 dagar.

Medan paret fortsatte att dela roliga videor på ‘grammet för att sprida skratt, samlade paret också in pengar till frontlinjearbetarna som satte sina liv på spel för sina patienters säkerhet. På arbetsfronten arbetar Anushka Sharma på cricketspelaren Jhulan Goswamis biografi med titeln Chakda ‘Xpress, som kommer att ha en digital premiär. Det ska ses vad Anushka Sharma jobbar med nästa gång, efter släppet av Chakda ‘Xpress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.