Kiara Advani Biografi

https://infinitypick.com/taapsee-pannu-biografi/

En indisk skådespelerska i Bollywood, Kiara Advani gjorde sin skådespelardebut med filmen Fugly 2014, med Mohit Marwah, Vijender Singh och Jimmy Shergill i huvudrollerna.

Kiara Advanis tidiga liv

Om Kiara Advani

Född i Mumbai, Maharashtra som Alia Advani till Jagdeep Advani, en Sindhi affärsman, och Genevieve Jaffrey, en lärare, Kiara har också en yngre bror Mishaal. Hennes morfar, Hameed Jaffrey, var bror till skådespelaren Saeed Jaffrey. Hon är också styv barnbarnsdotter till veteranskådespelaren Ashok Kumar och systerdotter till Shaheen Jaffrey, en före detta modell. Kiara studerade vid Cathedral School, Mumbai och började senare på Jai Hind College för att ta examen i masskommunikation.

Kiara Advanis filmkarriär

Innan hon gav sig ut i glamourvärlden tog Kiara sin skådespeleriutbildning från Anupam Khers Actor Prepares och Roshan Tanejas skådespelarinstitut. 2014 fick hon sitt stora Bollywood-avbrott i Kabir Sadanands dramafilm Fugly. Den lilla budgetfilmen öppnade för mycket positiva recensioner från kritikerna med Subhash K. Jha som noterade, “denna film är tankeväckande och ibland lysande. Dessutom har den en mycket sällsynt dygd, ett samvete.”

Hennes släpp 2016 inkluderar den biografiska dramafilmen M.S. Dhoni: The Untold Story. Regisserad av Neeraj Pandey, filmen har Sushant Singh Rajput i huvudrollen och Kiara Advani som Sakshi Dhoni, M.S Dhonis fru. Hennes andra projekt inkluderar Machine (2017), Bharat Ane Nenu (2018), Vinaya Vidheya Rama (2019) och Kabir Singh (2019). Hennes utgivning 2020 inkluderar Laxmii och Indoo Ki Jawani. Hennes andra rekordfilmer inkluderar Shershaah (2021), Bhool Bhulaiyaa 2 (2022), Jugjugg Jeeyo (2022) och Govinda Naam Mera (2022).

Kiara Advanis filmkarriär

Kiara Advani åker på en resa längs memory lane när hon delar throwback CLICK med familjen

Kiara Advani är en av de mest populära och begåvade skådespelerskorna i glitterstaden Bollywood. Hon gjorde sin skådespelardebut år 2014 med filmen Fugly. Men hon fångade rampljuset först efter hennes imponerande framträdande i 2016 års biopic MS Dhoni: The Untold Story. Ända sedan dess har det inte funnits någon tillbakablick för Kiara. Skådespelerskan har haft ett imponerande 2022, med Bhool Bhulaiyaa 2 som en storsäljare och JugJugg Jeeyo fick kritikerros och kommersiell framgång. Hon gjorde också sin närvaro märkbar i Karan Johars skvallerdokusåpa Koffee With Karan, där hon spelade bönor på sin relation med Sidharth Malhotra.

Kiara gick till Instagram för att dela ett återgångsminne. Hon delade en återgångsbild av henne med sina föräldrar och tre syskon. Alla såg glada ut, förutom att de såg väldigt unga ut. Medan alla syskon hade en gul t-shirt valde Kiara att bära en vit t-shirt. Hennes föräldrar valde att bära blå och grönskuggade kläder. Kiara skrev inte bildtexten som hon delade, utan använde uttryckssymboler för att visa kärlek och respekt. Kiara har alltid varit en familjeperson och det är inte första gången som hon har visat sin kärlek och respekt för dem. Hon har aldrig dragit sig ifrån att häpna över hur hennes föräldrar har uppfostrat henne och hur de var mycket stödjande av den typ av roller som var och en av hennes föräldrar fick.

På arbetsfronten kommer Kiara Advani att återförenas med Kartik Aaryan för SatyaPrem Ki Katha. Med hjälp av Sameer Vidhwans produceras filmen av Sajid Nadiadwala. Med anledning av Kiaras födelsedag nyligen avslöjade Kartik att namnet på deras kommande projekt Satyanarayan Ki Katha har ändrats till SatyaPrem Ki Katha. Han delade också med sig av den första lookbilden från filmen och skrev: “Grattis på födelsedagen Katha !! Tumhaara SatyaPrem. #SatyapremKiKatha.” Den sägs vara en musikalisk saga och är redo att gå på golv mot slutet av detta år. Bortsett från detta kommer Kiara att ses härnäst i Govinda Naam Mera med Vicky Kaushal och Bhumi Pednekar i huvudrollerna. Därefter kommer hon med i Ram Charans nästa film med S Shankar, preliminärt med titeln RC-15. Filmen släpps 2023.

Kiara Advanis roll i Lust Stories erbjöds först denna skådespelerska

Mumbai (Maharashtra): Kiara Advani och Shahid Kapoor prydde kaffesoffan i veckans avsnitt och duon såg till att showen var underhållande hela tiden med sina roliga, hjärtliga och udda uppenbarelser och berättelser. En av sakerna som blev offentliga i programmet var att Kiaras roll i hennes Netflix-projekt Lust Stories tidigare erbjöds Kriti Sanon. Karan Johar regisserade sin kortfilm i antologin som hade Kiara Advani och Vicky Kaushal i huvudrollen. I filmen får Kiaras karaktär Megha en orgasm inför hela familjen och Kiara uppskattades för sina skådespeleri och sättet hon lyckades med just den delen.

Kiara Advanis roll i Lust Stories erbjöds först denna skådespelerska

Medan han pratade om filmen och hur den fick Kiara att sticka ut som skådespelare i serien, avslöjade Karan Johar att han hade svårt att hitta någon att spela rollen. Han sa att han först erbjöd rollen till Kriti Sanon.

Karan sa, “Jag hade erbjudit den till Kriti Sanon, rollen…och hon sa att hennes mamma inte tillät henne.”

Karan fortsatte, “Jag trodde att allas mamma skulle stå i kö och inte tillåta deras döttrar. Det är faktiskt en mycket stärkande historia. Den handlar om en kvinnas rätt till njutning. Så jag träffade Kiara hemma hos Manish Malhotra och jag såg henne precis, jag visste henne såklart, jag kände henne som Alia Advani då…så jag träffade henne och jag frågade kan du komma imorgon och träffa mig, det är för en kortfilm.Hon kom och hon hörde det och då var hon lite utsläckt.

“Hon sa, regisserar du det? Jag sa ja. Sedan sa hon, ja! Jag gör det!” Kiara erkände sedan att hon gjorde filmen för att Karan regisserade den. Hon sa: “Jag måste säga att när jag signerade filmen var det bara för att jobba med Karan Johar.”

Lust Stories släpptes på Netflix 2018. Antologifilmen består av fyra kortfilmer, var och en regisserad av Anurag Kashyap, Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee och Karan Johar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.