Shruti Haasan Biografi & Romours om Shruti Haasan & Dhanush

Om Shruti Haasan

Shruti Haasan Biography

En av de mest skickliga och flexibla hantverkarna i den indiska underhållningsvärlden, Shruti Haasan är en utpräglad underhållare, artist och musikskribent som ofta arbetar i den sydindiska underhållningsvärlden. Hon har arbetat i filmer på tamilska, telugu- och hindidialekter. Den underbara underhållaren som gjorde sin presentation på bio med Hey Ram år 2000 har dykt upp i ett fåtal ekonomiskt och fundamentalt effektiva filmer som 7aum Arivu (2011), Yevadu (2014), Puli (2015) och Welcome Back (2015) och en Route fick några utmärkelser inklusive tre Filmfare Awards, SIIMA Award, CineMAA Award och Asiavision Award. Förutom skådespeleriet har Shruti en stark fascination av musik och har sjungit några melodier i sina filmer samtidigt som hon levererar sina egna musiksamlingar.

Filmer Karriär av Shruti Haasan

Som skådespelerska

Shruti Haasan gjorde sin presentation om biografen med ett framträdande i filmen från 2000, Hey Ram, en showfilm från indisk tid som visades på tamil och hindi. Filmen med Kamal Haasan, Shah Rukh Khan, Rani Mukerji, Hema Malini, Sarika, Nassar, Abbas och Atul Kulkarni koordinerades, komponerades och skapades av Kamal Haasan. Efter sin presentation kom underhållaren långt ifrån skådespeleriet förrän 2009 då hon gjorde sin presentation som en ledande underhållare i Bollywood-aktivitetsfilmen Luck, koordinerad av Soham Shah. Trots att filmen hade en projicerad trupp inklusive Imran Khan, Mithun Chakraborty, Sanjay Dutt och Danny Denzongpa, fick den negativa undersökningar och uppstod som en besvikelse i filmbranschen.

Underhållaren tog ett steg framåt i sitt yrke när hon gjorde sin razzia i den sydindiska filmindustrin med Anganaga O Dheerudu, en telugu-drömupplevelsefilm koordinerad av Prakash Kovelamudi. Tillsammans med Siddharth och Lakshmi Manchu följer den en nioårig ung dams utflykt med unika krafter och Yodha, hennes vilda väktare. Filmen fick positiva undersökningar och för sin fantastiska utställning vann Shruti Filmfare Award för bästa kvinnliga debut – South. Ungefär samtidigt dök hon upp i Madhur Bhandarkars verkställande, hindi rom-com-film Dil Toh Baccha Hai Ji nära Ajay Devgn, Emraan Hashmi, Omi Vaidya, Tisca Chopra och Shazahn Padamsee. Filmen fick positiva granskningar och tjänade mer än 282 crore INR under de första tre veckorna efter leveransen. Shruti fortsatte med sin fantastiska körning med ytterligare en lysande avrättning i den tamilska sci-fi-filmen 7aum Arivu. Filmen, med Suriya Sivakumar i huvudrollen, fick blandade grundläggande undersökningar men uppstod som en gigantisk filmindustrisuccé och Shruti vann ett urval på Filmfare Award för bästa kvinnliga huvudroll – Tamil.

Shruti Haasan
Shruti

Året därpå spelade debutantchefen Aishwarya Dhanush Shruti Haasan i den tamilska uppriktiga ryggradsfilmen 3 nära Dhanush och Sivakharthikeyan. Den visade sig vara monstruöst berömd bland publiken för sin melodi, “Varför denna Kolaveri di” missade ändå målet vad gäller antaganden och öppnade för blandade grundläggande undersökningar. Men Shruti vann uppskattning från de två förståsigpåerna och publiken. Shrutis andra film för året var Gabbar Singh, en Telugu-aktivitetsfilm där hon medverkade i närheten av Telugu-filmens succé, Pawan Kalyan. Filmen, en förnyelse av superhiten Bollywood-filmen Dabangg, blev en av de mest tjänande Telugu-filmerna någonsin; filmsortimentet täcker över 200 crore INR.

2013 hade underhållaren ett blandat år. Medan en av hennes hindifilmer, Ramaiya Vastavaiya med debutantunderhållaren Girish Kumar, bombarderades i filmvärlden, fick hennes andra Bollywood-film D-Day koordinerad av Nikhil Advani exceptionellt säkra granskningar. Underhållaren hade också framstående resultat från sina två Telugu-filmer för året. Medan Balupu, en aktivitetsparodifilm med Ravi Teja och Anjali, fick positiva undersökningar från de två förståsigpåerna och publiken, bombarderades Ramayya Vasthavayya, en film som koordinerats av Harish Shankar i biovärlden. Shruti Haasan inledde 2014 med storfilmen Telugu-filmen Yevadu. Filmen koordinerad av Vamsi Paidipally och tillsammans med Ram Charan och Amy Jackson tjänade över 45 crore INR. Efter det enorma resultatet av Yevadu, var underhållaren nästa med i Telugu-aktivitetsparodifilmen Race Gurram nära Allu Arjun, Ravi Kishan och Prakash Raj. Filmen levererades på totalt 1150 platser och blev en av de mest tjänande Telugu-filmerna någonsin. Shruti för sin exceptionella presentation i filmen vann både SIIMA Award och Filmfare Award för bästa kvinnliga skådespelerska. Underhållaren avslutade året på topp då hennes enastående tamilska årets Poojai med Vishal, Sathyaraj och Mukesh Tiwari fick positiva undersökningar.

Underhållaren hade ett livligt år 2015 när hon bytte om mellan skådespeleri i Bollywood och sydindiska filmer. Under årets mest minnesvärda Bollywood-ankomst matchade Shruti med Akshay Kumar för Gabbar Is Back koordinerad av Krish. Filmen, som var förnyelsen av den tamilska filmen Ramanaa från 2002, fick blandade grundläggande undersökningar men har ändå blivit en hit i biografvärlden. Hennes andra Bollywood-film för året var den Anees Bazmee-koordinerade aktivitetsparodifilmen Welcome Back. Filmens framhävning och en gruppbesättning inklusive John Abraham, Nana Patekar, Anil Kapoor, Shiney Ahuja och Paresh Rawal var den andra delen av Welcome-filmserien. Filmen fick för det mesta vissa undersökningar och uppstod för att bli en filmindustrisuccé. Underhållaren vann träd för sitt fantastiska jobb i Telugu-filmen Srimanthudu, som levererades i augusti 2015. Filmen, som fortsatte med över 200 crore INR i biovärlden, vann Shruti henne SIIMA-priset för bästa kvinnliga – Telugu-priset.

Under 2016 hade underhållaren en extraordinär början som hennes mest minnesvärda ankomst på året, en hindi-aktivitetsfilm Rocky Handsome fick positiva undersökningar från experter. Bollywood Hungama uttryckte “allt som allt är Rocky Handsome för individer som gillar aktivitetsfilmer. Trots att filmen har en grundläggande handling, har den dekorerats med uppslukande show och aktivitet fantastiskt. Man kan spåra rätt blandning av påfrestningar, aktivitet, känsla under ett tak. En mycket gjord aktivitets-ryggkylare.” Efter utvecklingen av Rocky Handsome delade underhållaren härnäst skärmen till Naga Chaitanya, Madonna Sebastian och Anupama Parameswaran i den föränderliga uppriktiga showen Premam. Vid utskrivning, fick filmen blandas till positiva revisioner.

I hennes mest minnesvärda film 2017 slog underhållaren ihop med chefen Hari för den tamilspråkiga aktiviteten masala Singam 3, som är den tredje delen av filminrättningen Singam. Filmen med Suriya Sivakumar och Anushka Shetty fick blandade undersökningar men ändå blev den en filmindustrisuccé. Hennes olika filmer för året inkluderar Katamarayadu, en telugu-språkig film koordinerad av Kishore Kumar Pardasany och Sabaash Naidu, en trespråkig film koordinerad av Kamal Haasan.

2019 gjorde Shruti sin amerikanska TV-debut med ett repetitivt jobb i serien Treadstone i verkliga livet. Efter ett långvarigt uppehåll från indiska skärmar dök Shruti upp i en kortfilm Devi, höjdpunktsfilmen Yaara och samlingsfilmen Putham Pudhu Kaalai 2020. Hennes leveranser 2021 inkluderar Krack och Vakeel Saab. Hennes olika leveranser inkluderar Laabam, Salaar och Pitta Kathalu.

Shruti Haasan Som sångare

Shruti Haasan var angelägen om musik från en tidig ålder; hon sjöng sin mest minnesvärda melodi när hon bara var sex år gammal. Hon sjöng i Kamal Haasans huvudrollsfilm Thevar Magan. Hon gjorde sin sångpresentation i hindifilmen Chachi 420 (1997). Efter tre år sjöng underhållaren både den hindi och den tamilska tolkningen av titelämnet Rama för Hey Ram. Låten, bildad av Ilayaraaja, vann grundläggande priser.

2002 sjöng Shruti för filmen En Mana Vaanil. Underhållaren är också känd för sin sång i den Gautham Menon-koordinerade filmen Vaaranam Aayiram som levererades 2008. Efteråt sjöng Shruti det kaklade spåret i sin Bollywood-debutfilm, Luck. 2010 slog hon sig ihop med den amerikanske artisten Dave Kushner för filmen Hisss; medan Kushner

kapade musik till melodierna, komponerade Shruti verserna och sjöng låten.

Shruti Haasans tidiga liv

Shruti Haasan, som kom till världen i Chennai, Tamil Nadu, är den lilla flickan till den hotshotade underhållaren Kamal Haasan och den gamla välkända underhållaren Sarika Thakur. Underhållarens pappa är en tamilsk Iyengar medan hennes mamma har en halv Marathi och en halv Rajput drop. Shruti har en mer ungdomlig syster som heter Akshara Haasan som har fungerat som biträdande hövding för några kända hövdingar som Rahul Dholakia och Mani Ratnam. Underhållaren gick på Abacus Montessori School i Chennai och flyttade till Mumbai för att söka efter hennes certifikat i psykologi vid St. Andrews College. Hon hade en utpräglad fascination för musik och film från tidig ålder och åkte till Kalifornien, USA för att lära sig musik på Musicians Institute. Hon kom till slut tillbaka till Chennai för att söka efter ett heltidsyrke inom skådespeleri. Innan Shruti Haasan gjorde sin attack i underhållningsvärlden hade hon ett eget band, ett valbart musikgäng vid namn The Extramentals.

Dhanush har en extra äktenskaplig affär med shruti haasan till sina föräldrars kontroverser.

Dhanush har en extra äktenskaplig affär med shruti haasan till sina föräldrars kontroverser. Dhanush-kontroverser: Amala Paul förknippas ibland med Shruti Haasan, Dhanushs namn, vet när – när kom han i rubrikerna?

Dhanush och Aishwarya har bestämt sig för att avsluta sitt äktenskap efter 18 år. Skådespelaren har gett denna information på sitt konto i sociala medier.

Superstjärnan Dhanush har skapat en annan identitet i människors hjärtan med sitt starka skådespeleri. Skådespelaren är mycket känd inte bara i söder utan också i Bollywood. Alla är förtjusta i hans skådespeleri. Än idag har människor inte glömt Kundan av “Ranjhana”. Nyligen sågs Dhanush i ‘Atrangi Re’ med Sara Ali Khan. Dhanush är väldigt tyst och talar lite. Om du förknippas med en värld av showbiz och glamour, kan ditt namn komma i oönskade kontroverser. 2017 hade ett tamilskt par lämnat in en ansökan till domstolen och krävde att Dhanush var deras son och krävde ett månatligt underhållsbidrag på 65 000 Rs. Paret R Kathiresan och hans fru Meenakshi hade hävdat att Dhanush var deras tredje son som hade rymt hemifrån.

Kathiresan, i framställningen, hade sagt att skådespelaren har tagit bort märkena från sin kropp och att födelsebeviset som lämnats in i domstolen inte är äkta eftersom det inte nämner Dhanushs namn och registrering. Han sa att de är Dhanushs biologiska föräldrar och att Dhanushs riktiga namn är Kalaichevalan som hade flytt från Chennai för att bli skådespelare.

Vilka är de riktiga föräldrarna till Dhanush

Men i det här fallet har Dhanash sagt från början att han inte har något med paret att göra. Dhanushs riktiga namn är Venkatesh Prabhu. Hans far är producenten av den tamilska industrin, Kastura Raja. Hans mamma heter Vijay Lakshmi.

Amala Pauls förhållande bröts på grund av Dhanush

South-skådespelerskan Amala Paul gifte sig med filmskaparen AL Vijay 2014 och båda skilde sig 2016. Efter detta gifte Vijay sig med en tjej som heter R Aishwarya. Enligt nyheterna var orsaken till sammanbrottet i Amalas äktenskap den ökade närheten till Dhanush. Även om Amala alltid har beskrivit sådana nyheter som ett rykte.

Dhanush hade Shruti Haasans utomäktenskapliga affär

Dhanushs namn var kopplat till Shruti Haasan, dotter till Kamal Haasan. Nyheten om Dhanushs utomäktenskapliga affär hade skapat många rubriker i media. De två brukade ofta spendera tid tillsammans under inspelningen av filmen “3”. Filmen regisserades av Dhanushs fru Aishwarya och Shruti är hans barndomsvän. Det är därför Aishwarya cast Shruti i sin film 3. Om hennes och Dhanushs affär hade Shruti sagt att han är hennes bästa vän och det spelar ingen roll vad folk kallar henne. Aishwarya hade också kallat dessa rapporter som rykten.

Dhanush blev känd bland publiken i hindibältet med sin första låt “Kolaveri Di”. Efter detta sågs han i ‘Ranjhanaa’ med Sonam Kapoor. Efter detta sågs Dhanush i ‘Shamitabh’ med Amitabh Bachchan och Akshara Hassan.

Läs också – Dhanush Aishwarya Skilsmässa: Dhanush bröt 18 års förhållande med Rajinikanths dotter Aishwarya, sa – idag skiljer våra vägar

läs detta också- Dhanush-Aishwaryaas skilsmässa: Fans chockade av Dhanush-Aishwaryas plötsliga separation och sörjer Rajinikanth; kommer i förgrunden för sådana kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.