Vaani Kapoor Biografi

Vaani Kapoor Biografi

Handla om Vaani Kapoor

Vaani Kapoor började sin karriär som modell och fortsatte med att spela i tv-serien Specials @ 10 från 2009, varefter hon gjorde sin Bollywooddebut med Yash Raj Films 2013 romans Shuddh Desi Romance, tillsammans med Sushant Singh Rajput och Parineeti Chopra. Modellen som blev skådespelare dök upp tillsammans med Ranveer Singh i Aditya Chopras romans Befikre 2016.

Vaani Kapoor född tisdagen den 23 augusti 1988 i Delhi i Indien. Hon är 31 år gammal. Mata Jai ​​Kaur Public school i Ashok Vihar i Delhi var stjärnans skola. Från IGNOU avslutade Vaani Kapoor sin kandidatexamen i turism. Hennes far, Shiv Kapoor, han är en affärsman, medan hennes mor, Dimpy Kapoor, hon tillhör sektorn för marknadsföringsutförande och en handledare. Nupur Chopra är syster till skådespelerskan, och hon blev hängd i tidig ålder, och hon är yngre än sin syster. Starlet är fortfarande singel. Publiken har dock kopplat henne till regissören Aditya Chopra och modedesignern Nikhil Thampi.

Vaani Kapoors tidiga liv

Den indiske skådespelaren och modellen föddes den 23 augusti 1988 i Delhi. Hennes pappa, Shiv Kapoor, driver ett möbelexportföretag medan hennes mamma, Dimpy Kapoor, är en före detta lärare som har börjat marknadsföra. Hon avslutade sin skolgång vid Mata Jai ​​Kaur Public School i Delhi. Hon tog examen från Indira Gandhi National Open University med en examen i turism, varefter hon arbetade hos Oberoi Hotels & Resorts, Jaipur, och arbetade med ITC Hotel.

Handla om Vaani Kapoor

Filmkarriär för Vaani Kapoor

Vaani signerades av Elite Model Management, varefter hon sågs modellera för olika märken och fanns med i ett antal kataloger, som rekommenderade produkter. Hon provspelade sedan för ett tv-program 2009 och fick roll i Sony TV:s serie Specials @ 10, där hon spelade huvudrollen i avsnittet Rajumen som huvudpersonen.

Efter det ena avsnittet på tv fick Vaani ett avtal om tre filmer med ett av Bollywoods mest prestigefyllda produktionshus Yash Raj Films. Hon gjorde sin Bollywooddebut 2013 med den romantiska komedin Shuddh Desi Romance co med Parineeti Chopra och Sushant Singh Rajput i centrala roller. För sin skildring av Tara fick Vaani sju nomineringar som hon fortsatte med att vinna fem, inklusive Filmfare Award, Screen Awards, Star Guild Awards och Zee Cine Awards för bästa kvinnliga debut. Efter att hennes debutfilm blev en kommersiell framgång, sågs skådespelaren rollsättas mittemot Nani i Aaha Kalyanam, den tamilska remaken av Maneesh Sharmas romantiska komedi från 2010 Band Baaja Baaraat. Hennes projekt för 2016 inkluderar ännu en Yash Raj Films-film, Befikre co med Ranveer Singh i huvudrollen. Romansen kretsar kring livet för två personer som träffar varandra i Paris och slutar med att bli kära. Hennes släpp 2019 inkluderar War. Hennes andra anmärkningsvärda verk inkluderar Bell Bottom (2021), Chandigarh Kare Aashiqui (2021) och Shamshera (2021).

Handla om Vaani Kapoor

I början av sin karriär var Vaani Kapoor modell. Hon har gått rampen för ett par designers, till exempel Sailex Nairangbam och Payal Singhal. Skådespelerskan har gjort reklam på TV för många märken. Till exempel kan fans se henne dyka upp i de reklambyråer som gör för Cadbury Dairy Milk Silk. 2013 började Vaani Kapoor sin skådespelarkarriär med en liten men viktig roll i Shudh Desi Romance. Hon delade skärmutrymmet med den bortgångne skådespelaren Sushant Singh Rajput och den sprudlande och energiska skådespelerskan Parineeti Chopra i den filmen. Nästa år gick skådespelerskan in i den tamilska filmindustrin genom att porträttera hennes skådespelarkotletter och spelas som huvudrollsinnehavaren i filmen full av kärlek som heter Aaha Kalyanam. Vaani Kapoor shined sedan på den stora duken i Befikre 2016. Den mångsidiga skådespelaren Ranveer Singh var medskådespelaren till skådespelerskan i filmen. Hennes beundrare fick chansen att se Vaani Kapoor uppträda igen. 2019 var hon med i War. Den här gången delade skådespelerskan rampljuset med den begåvade skådespelaren och dansaren Tiger Shroff. Vaani Kapoor uppträdde också tillsammans med sin favoritskådespelare i filmen, Hrithik Roshan. Hennes nästa projekt är Samshera. Den filmiska upplevelsen har Sanjay Dutt och Ranbir Kapoor i huvudrollerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.